| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
inox2
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 7:28 pm Post subject: Какво и от къде /кой/? |
|
|
| Мерак и условия има. Как се намира Мазерати в България? Аз съм техник и бих могъл да постегна нещо от 80-те години само да е що годе добро и запазено но все пак трябва да има кола и части . Между другото намират ли се части и скъпи ли са? |
|
| Back to top |
|
 |
ExGANDI
|
Posted: Fri Mar 20, 2009 12:18 am Post subject: |
|
|
Здравей. Аз скоро търсих части за моята кола. Е не е чак от 80-те но с частите е трудничко. Това което намерих е този сайт: http://www.eurospares.co.uk Частите там са в пъти по-евтини от тези в Мазерати България. Ако си наистина толкова добър механик като видиш някоя част може да познаеш от каква кола е. Колегите твърдят, че окачването на по-старите Мазератита било от БМВ и т.н.т. Моята скоростна кутия например е ГЕТРАГ което си е чисто БМВ. Датчиците на главите са от Пунто и така нататък. Е... Има части които няма как да стават от друга кола, но за повечето се намира лек. _________________ Maserati is something you buy with your heart not with your mind. |
|
| Back to top |
|
 |
GLADIATOR

|
Posted: Fri Mar 20, 2009 12:27 pm Post subject: |
|
|
Здрасти! От 80-те в България можеш да намериш единствено Битурбо , по-добрия вариант е да си купиш от тук , защото акциза е голям и в повечето случаи надхвърля стойността на колата . Иначе ако се разровиш все ще намериш нещо - зависи с каква сума си готов да се разделиш . До скоро вървеше обява в мобиле бг има и няколко коли , които не се движат от години и едва ли ще ги подкарат сегашните им собственици има и перфектни като на Камоев .... всичко е въпрос на пари . За части не се притеснявай всичко се намира , както каза ExGANDI много неща са взаимозаменяеми , а всичко останало го има в eBay и разбира се в мазетата на някои от съфорумците  |
|
| Back to top |
|
 |
|